Yeni Apex Legends Güncellemesi İle Seer Nerf Yiyor!

Afiyetler olsun

Apex Legends'ın yeni sezonu ile birlikte gelen Seer, oyunun en OP karakterlerinden biri konumunda şu sıralarda. Hatırlarsanız Respawn'ın bu durumdan haberdar olduğunu ve bir nerf üzerinde çalıştığını sizlerle paylaşmıştık kısa süre önce. İşte merakla beklenen nerf, bu güncelleme ile karşımıza çıkacak.

Dün gece sunuculara giriş yapan "hotfix", Seer'ın pek çok yeteneğinin cilalanmasına yol açacak. Respawn bu değişimlere bir "başlangıç noktası" olarak baktığını belirterek karakteri geliştirmeye devam edeceklerini ifade ediyor. Bu değişim ile birlikte Seer'ın pasifi artık 75 metre çap ile sınırlandırılacak. Bu da Seer'ın "bilgi toplama" yeteneğine büyük bir darbe vuracak.

Karakterimizin taktik yeteneği de değiştirilmiş durumda. Artık bu yetenek hasar vurmuyor ve sadece rakiplerin ufak bir flaş yemesine neden oluyor. Bununla birlikte bu yeteneği atarken artık Seer yavaşlamak zorunda kalacak. Karakterimizin ultisi de eskisi gibi kısa sürede dolmuyor. Tüm detaylar için şuradaki linki takip edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum