Yeni Avatar: The Last Airbender Oyunu Son Derece İddialı Sözlerle Duyuruldu

Saber Interactive'den Avatar aksiyon RYO'su geliyor

Paramount Game Studios, Saber Interactive ve Avatar Studios işbirliğiyle geliştirilecek olan ve Avatar: The Last Airbender'ı konu alan yeni bir AAA aksiyon-RYO duyuruldu.

"Serinin tarihindeki en büyük video oyunu" olarak adlandırılan bu oyun, orijinal bir hikaye anlatacak.

Binlerce yıl geçmişte geçecek olan oyunda yeni, daha önce görmediğimiz bir Avatar rolünde olacakmışız. Geliştirici ekip dört elementte ustalaşacağımız capcanlı bir dünya, yol arkadaşlarımız eşliğinde dinamik savaşlar ve dünyadaki dengeyi sağlamanın zorluğunu yansıtan mücadeleler ve kararlar vadediyor.

Oyun için henüz bir çıkış yılı açıklanmadı ama PC ve konsollara geleceği söylendi.

Avatar Studios, 2021 yılında çizgi dizinin yaratıcısı Michael DiMartino ve Bryan Konietzko tarafından Avatar evrenini genişletme gayesiyle kurulmuştu.

Saber Interactive "Saber olarak bu IP'nin gerçek hayranlarıyız. Ekibimizde kendini buna adamış, son derece tutkulu yaratıcılar bulunuyor ve Avatar Legends evrenini video oyununa yansıtmak için Avatar Studios ve Paramount Games ile güçlerimizi birleştirmek bizim için bir onur." demiş konu hakkında.

Şimdiye kadar Avatar: The Last Airbender serisini konu alan çeşitli oyunlar gördük, hatta son olarak geçen yıl Avatar: Generations adında bir mobil oyun çıkmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum