Yeni Batman Oyunu, DC Oyun Evrenini Başlatacak

Seriye bir reboot atalım

Yıllardır beklediğimiz yeni Batman oyununa artık çok yakınız ancak gelen son bilgilere göre bu yeni oyun Arkham serisini devam ettirmek yerine, seriye 'soft reboot' atmayı planlıyor. WB Games Montreal'in yeni oyunu, paylaşımlı bir DC Oyun Evreni yaratma planıyla geliştiriliyor.

Geeks Worldwide'ın isimsiz kaynaklara dayandırarak verdiği haberde bu yeni oyunun Rocksteady'nin geliştirmekte olduğu yeni nesil oyundan (ki o da DC lisansı kullanıyor) önce duyurulacağı ve yeni DC Oyun Evreninin de bu oyunla birlikte hayata geçeceği söyleniyor.

Habere göre Warner Bros Batman'e ek olarak bir Superman oyunu da istiyor ve bu yeni nesil proje de açıklanmamış bir stüdyo bünyesinde geliştiriliyor.

WB Montreal'in yeni Batman oyununda oynanabilir Batman ailesinin bulunacağı ve co-op olarak da oynanabileceği de belirtilmiş. Zaten şimdiye kadar gelen sızıntılar ve bilgiler de oyunda Baykuşlar Divanı serisinin temel alınacağını işaret ediyordu.

Haberde Batman oyununun bu yılın sonbahar aylarında yayınlanacağı da söyleniyor, eğer bu tarih doğruysa o zaman en geç E3 2020'ye kadar yeni oyunu resmi olarak duymuş oluruz diye tahmin ediyorum. Bu ortak evrenin bir sonraki oyunu da az önce bahsettiğim yeni Rocksteady oyunu olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum