Yeni BioShock Oyunu Duyuruldu!

Daha birkaç senesi var ama olsun

2K, kendi bünyesinde kurduğu Cloud Chamber stüdyosunun resmi olarak yeni BioShock oyunu üzerinde çalıştığını açıkladı. Cloud Chamber stüdyosunun başında Firaxis Games'te Sid Meier's Civilization ve XCOM gibi oyunlar üzerinde de çalışmış olan Kelley Gilmore bulunuyor.

2K bu duyurunun heyecanını biraz da olsa dindirecek şekilde, yeni oyunun birkaç yıl daha geliştirileceğini söylüyor. Henüz yaklaşık olarak da olsa bir çıkış tarihi belirtilmemiş ama bu oyunu 2022'den önce beklememek gerekiyor gibi duruyor.

Orijinal BioShock'un kreatif direktörü Ken Levine'in stüdyoyla veya yeni oyunla bir ilgisi olmadığı açıklandı. Ancak stüdyoda BioShock 1 ve 2'de çalışan isimler mevcut: kreatif direktör Hoagy de la Plante, sanat yönetmeni Scott Sinclair, tasarım direktörü Jonathan Pelling gibi.

Kelly Gilmore oyunun seriyi devam mı ettireceği, yoksa reboot mu edeceği konusundaki soruyu da cevapsız bırakmış, projeyi sadece 'BioShock serisinin yeni oyunu' olarak adlandırıyorlar. Yani anlayacağınız elimizde oyuna dair tek bilgi bunun bir BioShock oyunu olduğu ve uzun yıllar göremeyecek olmamız :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum