Yeni Bir Çığlık Filmi Geliyor!

Bir yanı eksik olur

1996 yılında Kevin Williamson'un yazdığı ve Wes Craven'ın yönettiği Scream, kült korku filmleri arasına girmeyi başarmıştı. Filmin oldukça başarılı olması ve bir efsane haline gelmesi 2011 yılına kadar süren dört filmlik bir seriyi de beraberinde getirmişti. İlk filmin aksine Çığlık serisinin diğer filmleri hayranları tam anlamıyla mutlu etmeyi başaramamıştı. 

Son filmin üzerinden sekiz sene geçti ve orijinal serinin yönetmeni Wes Craven 2015 yılında aramızdan ayrıldı. Bu noktadan sonra Çığlık serisi için yeni bir film beklemek bir hayal gibi gözükse de günümüz Hollywood'u eskinin ekmeğini yemeyi çok seviyor. Bloody Disgusting'in haberine göre yeni bir Scream filmi için çalışmalara başlanılmış. 

Şu an için yeni filmle ilgili herhangi bir bilgi yok, filmin bir yeniden çekim mi olacağı yoksa hikayeye kaldığı yerden devam mı edeceğini bilemiyoruz. Zaten yönetmen Wes Craven olmadıktan sonra da Çığlık filminin bir yarısı hep eksik kalacaktır gibi geliyor. Bakalım filmle ilgili yakın zamanda ne gibi gelişmeler yaşanacak, yeni yönetmen, yeni oyuncular, yeni senaristler kim olacak? Bekleyip göreceğiz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum