Yeni Bir Indiana Jones Filmi Gelecek

Ford?

Yeni Star Wars filmi Vanity Fair dergisine kapak olmuştu ve film hakkında birkaç ayrıntı öğrenmiştik hatırlarsanız.

Yalnız dergi Lucasfilm'in başkanı Kathleen Kennedy ile röportaj yaparken hakları Disney'in eline geçen Indiana Jones'un akibetini de sormayı ihmal etmemiş. Kennedy ile yapılan röportajın Indiana Jones ile ilgili kısmında şunlar yazıyor:

"Şirketi satın alırken Disney daha az göz önündeki Lucasfilm isim haklarını da aldı. Bunların arasında Willow ve Radioland Murders da var. Daha önemli olan ise Indiana Jones markası. Kennedy yeni bir Indy filminin söylentilerini doğruladı ve şunları söyledi: 'Bir gün mutlaka bu şirket altında yapılacak. Ne zaman olacağından emin değilim. Senaryo üzerinde çalışmaya henüz başlamadık ama üzerinde konuşuyoruz'."

Yani evet bir Indiana Jones filmi gelecek ama ne ne zaman geleceği ne de Harrison Ford'un oynayıp oynamayacağı belli, ki Ford'un 72 yaşında olduğunu hatırlatırım. Star Wars'ta tabancayla aksiyona girmek başka, kamçıyla sağa sola sıçramak başka. Büyük ihtimalle Indiana Jones'u başka bir oyuncu oynayacaktır ama şöyle bir hafızamı yoklayınca "şu çok iyi olurdu" diyeceğim biri de gelmedi şu an aklıma doğrusu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum