Yeni Bir Kung Fu Oyunu Geliyor – Forestrike

Olija’nın geliştiricisinden…

Dövüş sanatlarından söz edildiğinde akla ilk gelenlerden birisi de Kung Fu olsa gerek. Kendine has bir havası var. Oyunlarda kendisine ne kadar yer buldu, bir yorumda bulunamayacağım. Ama en azından önümüzdeki dönemde bu listeye yeni bir oyunun daha katılacağını öğrenmiş bulunuyoruz.

Daha önce karşımıza Olija ile çıkan Skeleton Crew Studio, yeni oyunları Forestrike’ı duyurdu:

Devolver Digital tarafından dağıtımcılığı üstlenilen Forestrike’ta, Yu isimli bir Kung Fu dövüşçüsünü yöneteceğiz. Kendisinin “öngörü (foresight)” olarak adlandırılan gizli bir silahı var. Meditasyon yaparak dövüşleri zihninde tekrar tekrar canlandırıyor ve rakiplerini alt edebilmek için en uygun yolu, en uygun tekniği keşfedebiliyor böylece. Kendisini hazır hissettiğindeyse gerçek dünyaya dönüyor ve rakipleriyle kapışmaya başlıyor. Burada mağlup olursa, her şeye baştan başlamak zorunda kalıyor. Roguelike mantığını bu şekilde işlemişler oyuna.

Fragmanda gördüğümüz gibi kahramanımız eline geçirdiği her şeyi silah olarak kullanabiliyor. Bir süpürgeyi alıp rakibinin tepesine indirdiği sahne sizce de eğlenceli bir sahne olmamış mı? Oyunda bunlardan bol bol görecek gibiyiz. Kung Fu oyunu olmanın hakkını verecek gibi, ne dersiniz?

Switch ve PC’ye gelecek Forestrike’ın çıkış tarihi henüz belli değil. Bizleri fazla bekletmeyeceğini umuyor, kendisini merakla bekliyoruz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum