Yeni Bir LEGO Star Wars Oyununun Geliştirilmekte Olduğu Yanlışlıkla Paylaşıldı

LEGO mu, Star Wars mu? İşte bütün mesele bu :)

Geçtiğimiz hafta sonu Star Wars ile ilgili önemli duyurulara ev sahipliği yaptı malum. Star Wars Jedi: Fallen Order gibi bir süredir takipte olduğumuz bir oyunu beklerken aradan kendisini gösteren bir de LEGO Star Wars oyunu bulunuyor, hem de istemeden duyurulmuş olan :)

Aslında tam bir duyuru durumu yok ortada. Star Wars Celebration etkinlikleri kapsamında yayınlanan The Star Wars Show Live! esnasında gerçekleşiyor bu paylaşım. Pek çok Star Wars filminde ve dizisinde ses editörü olarak görev alan, hatta seslendirme de yapan Matthew Wood; Star Wars markası için yoğun bir yılı geride bıraktıklarını söylerken, ekibi Skywalker Sound ile birlikte The Mandalorian, Star Wars: The Rise of Skywalker ve bir LEGO Star Wars oyunu üzerinde çalıştıklarını belirtiyor.

LEGO Star Wars oyunlarının yayıncısı Warner Bros. Interactive oyun hakkında bir duyuru yapmış değil. Ancak Skywalker Sound'un Disney'in resmi iş ortaklarından birisi olduğu düşünüldüğünde oyunun geliştirilmekte olduğu sonucuna varmak mümkün.

Bakalım Wood şaşırıp mı böyle bir şey söylemiş yoksa gerçekten de yeni bir LEGO Star Wars oyunu yolda mı; öğrenebilmek için önümüzdeki dönemde bununla ilgili bir bilgi paylaşılmasını bekliyoruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum