Yeni Bir Prince of Persia Oyunu Geliştirildiği İddiaları Heyecanlandırdı

Sands of Time gelmeden yenisinin haberi geldi

Ubisoft’un elindeki önemli oyun markalarından birisi Prince of Persia. Hatta Ubisoft’un elindeki serilerden Splinter Cell ile birlikte devam ettirilmesi en çok istenilenlerden birisi olduğunu söylemek mümkün. Dolayısıyla, Prince of Persia: Sands of Time’ın yeniden oyun severlerle buluşacağı duyurulunca sevinmiştik. Ama işler bu noktada kalmayacak gibi görünüyor.

Lazzy Assasin YouTube hesabında geçtiğimiz hafta paylaşılan bir videoda GTA 6 iddiaları başta olmak üzere çeşitli oyunlardan bahsediliyor. Bunlardan birisi de Ubisoft’un bir Prince of Persia oyunu üzerinde çalıştığı ve bu oyunun muhtemelen 2-3 yıl içerisinde çıkacağı yönünde. İddiaya göre bu bir yeniden yapım değil, seriyi tekrar başlatacak yeni bir oyun.

Bu türden iddialar zaman zaman gelir, bizler de doğal olarak temkinli yaklaşırız. Öte yandan Sands of Time yeniden yapımı ile ilgili resmi duyuru gelmeden önce de bu YouTube hesabından sızdırılmıştı. Dolayısıyla, Ubisoft’un oyunlarıyla (hatta özellikle Prince of Persia ile) ilgili sızıntılarına bir kulak vermekte fayda var.

Bu iddia da doğru çıkar mı, yoksa yalanlanır mı, önümüzdeki günlerde göreceğiz. Ne dersiniz, yeni bir Prince of Persia oyunu sizce de iyi olmaz mı?

YORUMLAR
i.386
8 Aralık 2020 23:52

Warrior Within'i adam gibi bir remake yapsalar hayatımda başka oyun istemem...

Parolamı Unuttum