Yeni Bir Star Wars: Knights of the Old Republic Oyunu Yolda!

Ama işin içinde ne EA, ne Bioware var

Söylentilere göre yeni bir Star Wars: Knights of the Old Republic oyunu geliştiriliyor ama projede ne EA, ne de BioWare var. VGC'nin ünlü Star Wars muhbiri Bespin Bulletin'e dayanarak verdiği habere göre bu proje tamamen Electronic Arts dışında geliştiriliyor ve "bu oyunu yapmakta olan stüdyoyu asla tahmin edemezsiniz" deniyor.

Bespin Bulletin, "Öğrendiğim kadarıyla bir yerlerde bir Knights of the Old Republic projesi geliştiriliyor. Bazı kişilerle konuştum, Jason Schreier de bunun bir EA oyunu olmadığını söyledi" diyor, gerçekten de Jason Schreier'in ResetERA ve Twitter'da KOTOR projesine dair söyledikleri de bu savı destekliyor.

Wushu Studio'dan Nate Najda'da ResetERA'da "Aslında düşündüğünüz kadar gizemli değil. Sadece çok kişinin farkında olduğu, sık duyduğumuz bir isim değil" diyerek söylentiyi desteklemiş. 

Ayrıca yine farklı bir stüdyo tarafından geliştirilen bir "kelle avcısı oyunu" ve EA tarafından geliştirilmekte olan daha ufak çaplı bir Star Wars oyunu da varmış.

Lucasfilm geçen ay Star Wars oyunlarını farklı stüdyolara da vereceğini açıklamış, ilk duyurulan isim ise Ubisoft olmuştu. Electronic Arts'ın exclusive anlaşması 2023'te bittiğinde çok çeşitli Star Wars oyunları göreceğimize de artık garanti gözüyle bakabiliriz.

BioWare 2003 tarihli Knights of the Old Republic'te Galaktik İmparatorluğun yükselişinden 4000 yıl önce geçen bir hikaye anlatmıştı. Obsidian, 2004 yılında The Sith Lords ismiyle devam oyununu geliştirmiş ve seri o noktada kalmıştı.

YORUMLAR
Kaan
25 Ocak 2021 23:27

Santa monica bir ara bilim kurgu temalı bir oyun yapıyordu. Sonra iptal edildi. Geçenlerde GOW Ragnarok'un yanında baska bir IP daha geliştirdikleri söylenmişti. Acaba bu star wars olabilir mi? aklıma nedense ilk santa monica geldi.

allalla
25 Ocak 2021 13:28

KOTOR Mobile duyuracaklar herhalde.

Decypher
allalla
25 Ocak 2021 14:09

Ağzından yel alsın :)


Parolamı Unuttum