Yeni Blade Filmi 18+ Yaş Sınırlaması İle Geliyor!

Marvel tarihinde bu sınırlamayı alan ikinci film olacak

1998 yapımı Blade, "R Rating" alan ilk süper kahraman filmlerinden biriydi. Üç filmlik seriye yeniden start verecek olan Marvel, yeni film için de 18+ sınırlamasına izin vermiş gibi görünüyor. Böylece film, Deadpool 3'ten sonra bu sınırlamayı alacak ikinci MCU filmi olacak.

Vampirler ile ilgili bir filmde kan olmaması zaten pek de mantıklı (Morbin Time?!) görünmüyor. Hatırlarsanız orijinal film de içerisindeki kanlı sahnelerden ötürü bu sınırlamayı almıştı. Yeni filmin yönetmeni olan Yann Demange, Deadline'a verdiği röportajda bu kararın kendisi için çok önemli olduğunu ifade etmiş.

Maalesef Wesley Snipes'ın yerini Mahershala Ali alacak. İki Oscar ödülü bulunan Mahershala Ali'nin iyi bir Blade olacağına şüphem yok. Lakin Snipes gözümde karakterle çok daha eşleşen bir isimdi. Tabii bu benim düşüncem.

Uzun bir süredir arafta olan filmin aslında geçtiğimiz günlerde vizyona girmesi gerekiyordu. Filmin yönetmeni olan Bassam Tariq, 2022 yılında yerini Yann Demange'a bıraktı. Önce 2024'e ertelenen vizyon tarihi, daha sonra grevlerin de etkisi ile 2025 yılına kadar çekildi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum