Yeni Call of Duty Oyunu Doğrulandı!

Sene bitmeden nurtopu gibi bir CoD'umuz daha olacak.

Activision, 2019'un son çeyreğini değerlendirdiği konferans konuşmasında bir sürpriz (!) yaparak yeni Call of Duty oyununun bu sene geleceğini doğruladı. Fakat henüz oyunun yapımcısı belli değil.

Bildiğiniz üzere bu sene çıkacak Call of Duty oyununun yapımcılığını Treyarch, Sledgehammer Games ve Raven Software'den almıştı. Herkesin beklediğinin aksine Activision, konferans konuşmasında bu durumu doğrulayacak bir açıklama yapmadı.

Ortaya atılan iddialara göre Sledgehammer ve Raven'ın kullanmak istediği fikirler, Treyarch'ın da desteği ile 2020 model Call of Duty'nin tek kişilik modunu oluşturacaktı. Activision'ın henüz yeni oyunun yapımcısını açıklamamış olması bu iddiaların doğruluğuna işaret ediyor olabilir.

Normal şartlar altında yeni Call of Duty oyunlarına ait ilk detaylar Mayıs ayı civarında gün yüzüne çıkıyor. Fakat bu kez ilk detayların biraz daha erken gelmesi muhtemel. Hatırlarsanız Treyarch'ın emektar tasarım yönetmeni David Vonderhaar, yeni nesil CoD oyununda Jetpack olmasını istemediğini yaklaşık bir ay önce duyurmuştu.

2020 model Call of Duty hakkında bildiklerimiz şimdilik bu kadar. Fakat bedenindeki CoD açlığını dindirmek isteyen okuyucularımız için Modern Warfare'in yeni sezonunun yolda olduğunu hatırlatalım.

YORUMLAR
creepylord
7 Şubat 2020 14:07

Gerizekalı bunlar. Olanı ıslah edip çok daha uzun süre oynanacak hale getirmek varken lüzumsuz işlerle uğraşıyorlar.

Parolamı Unuttum