Yeni Chernobylite Videosu, Oyun İçi Görüntüleri Gerçek Mekanlarla Karşılaştırıyor

Gerçeğe sadık bir çalışma yaptıkları mesajını vermişler…

The Farm 51 tarafından geliştirilen Chernobylite önümüzdeki hafta erken erişime çıkıyor. Yapımcı ekip, oyun içindeki mekanları gerçek görüntüler ile karşılaştırdıkları bir video paylaşmış durumdalar:


Görüntülere bakıldığında gerçeğe olabildiğince yakın bir iş ortaya koymaya çalıştıklarını görüyoruz; bunun da oyunun atmosferine önemli bir katkısı olacağını söylemek mümkün.

Get Even’ı geliştiren ekip The Farm 51’in bu yeni oyunu bilim kurgu-hayatta kalma-gerilim/korku türünde bir oyun olacak. Oyunda çizgisel olmayan bir hikaye anlatımı sunulacağı, oyun dünyasının serbestçe gezilebileceği, kendine has bir craft sistemi olacağı ve tabii ki bizleri test edecek çatışmalara da sokacağını söylüyor yapımcıları.

Çernobil’de hayatta kalmaya çalışırken diğer karakterlerle rekabet içerisine girebilecek veya onlarla ittifak kurup yola bu şekilde devam edebileceğiz. Kararlarımızla olayın gidişatını etkileyebileceğimiz, etrafta olup bitenlerin seyrini değiştirebileceğimiz, gerçeğin açığa çıkmasına veya sümenaltı edilmesine vesile olabileceğimiz de ekleniyor.

Videoda da görüldüğü üzere grafikler açısından pek bir sıkıntı yaşanmayacak gibi. Geri kalan vaatlerin ne kadarının gerçekleşeceğini de önümüzdeki dönemde göreceğiz. Chernobylite, 16 Ekim’de Steam’de erken erişime sunulacak. Takipteyiz.

YORUMLAR
creepylord
14 Ekim 2019 16:00

Haritalar taranarak oluşturulmuş heralde. Get Even da da öyleydi. Güzel görünüyor.

Ghost AssassiN
12 Ekim 2019 01:37

Kadın neyin gerçeği onu anlamadım.Hikayede geçen bir karakter mi acaba? O da Çernobil'i yaşamış bir karakter mi diyeceğim ama pek ihtimal vermiyorum açıkçası.

Parolamı Unuttum