Yeni Crash Bandicoot Oyunu Duyurusu Yakında Gelebilir

State of Play mi, TGA 2019 mu? Hangisinde duyurulur?

Geçtiğimiz ay içerisinde Activision’ın yeni bir Crash Bandicoot oyunu üzerinde çalışıyor olabileceği iddiaları gündeme gelmişti. Bu iddialar kolay kolay gündemden düşecek gibi görünmüyor. Zira ‘influencer’ paylaşımları yapılmaya başlandı yine.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında, Crash Team Racing Nitro-Fueled The Game Awards 2018 töreninde duyurulmadan hemen önce, Crash Bandicoot yılbaşı kurabiyeleri gönderilmişti sosyal medya ünlülerine. Bu yıl da Crash Funko Pop figürleri gönderildiği anlaşılıyor.

Canadian Guy Eh twitter hesabından yapılan paylaşımda 7 sosyal medya ünlüsüne Crash figürleri gönderildiğine ilişkin fotoğraflar paylaşılmış. Geçen yılki kurabiyelerin ardından CTR Nitro-Fueled duyurusunun yapıldığı hatırlatılarak yeni bir duyurunun gelebileceği ifade ediliyor.

Duyurunun yapılabileceği 2 program bulunuyor önümüzde. Birisi, The Game Awards 2019 töreni, diğeriyse Sony’nin bu yıl için gerçekleştireceği son State of Play gösterimi. İddiaların doğru olup olmadığını görmek için önümüzde 1 haftalık bir süre var yani. Beklendiği gibi bu ay içerisinde bir duyuru gelir mi dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum