Activision Yeni Bir Crash Bandicoot Oyunu Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Bence güzel olur ya sizce?

Activision’ın yeni bir Crash Bandicoot oyunu üzerinde çalışmakta olduğu iddia ediliyor. Yakında bununla ilgili bilgiler gelmesi ihtimal dahilinde.

Konuyla ilgili iddialar ilk olarak PlayStation’ın ‘It’s Time To Play’ adlı reklam videosunun yayınlanmasının ardından ortaya atılmaya başlandı. Bahse konu videoda gerek Sony bünyesindeki stüdyoların geliştirdiği oyunlardan gerekse üçüncü parti oyunlardan karakterler yer alıyordu.  Bunlardan birisi de kahramanımız Crash idi tabii ki.


Videonun 11. saniyesinde Crash ve dostları sahneye giriyorlar ve burada önceki oyunlarda yer almayan bir maskenin görüldüğünü fark ediyor hayranları.

Sonrasında, Reddit kullanıcılarından birisi bir otobüste Crash reklamı görüyor ve bunun fotoğrafını paylaşıyor. Fotoğraftaki Crash modellemesinin de farklı olduğu belirtiliyor.

Son olarak, Ryan Sweeney adlı bir twitter kullanıcısı da 4Chan’den yeni oyunun 2020’de gelebileceğine dair bir iddiayı paylaşıyor. Buna her ne kadar temkinli yaklaşsa da aynı kaynağın daha önce CTR ve N.Sane ile ilgili iddialarının doğru çıktığını da belirtiyor.

İddiaya göre yeni oyunun adı Crash Bandicoot Worlds. Yarı açık dünya olarak tanımlanıyor oyun ve üç yeni maske yer alacağı söyleniyor.

Tabii bunların hepsi iddialar ve kişisel değerlendirmelerden ibaret. Activision’dan resmi bir açıklama gelene kadar da emin olamayacağız. Ama Crash cephesinde bir hareketlilik olduğu ortada. Bakalım iddialar tutacak, yeni oyun 2020’de teşrif edecek mi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum