Yeni Doom Eternal Etkinliğinde İblisleri Elvis Presley'e Çevirebileceksiniz

Müthiş içerik

Oyuncular olarak eğlenceli etkinlikleri seviyoruz. Bu sayede sevdiğimiz oyunların standartlarından uzaklaşarak temiz hava alabiliyoruz. Fakat id Software gibi geliştiriciler bunu bir adım öteye taşıyarak oldukça "uçuk" etkinlikler ile karşımıza çıkıyor.

Doom Eternal, 24 Eylül’e kadar sürecek Viva Las VEGA etkinliği sayesinde bizi eğlencenin doruklarına çıkaracak. id Software’in “Casino’ya hoş geldiniz” açıklaması ile tanıttığı bu etkinlik süresince “şansa ihtiyacınız” olmayacak. Oyunu oynadıkça yeni kostümler açabileceğimiz etkinlik bugün itibariyle başlıyor.

Hikaye modu veya battle mode üzerinde oynadığınız oyunlar ve bitirdiğiniz haftalık görevler sayesinde tecrübe puanı kazanarak yeni kozmetikler açabileceksiniz. Bu kozmetikler içerisinde Galaxy Sprinkles Slayer, Tiger Pain Element ya da King Mancubus Master Collection bulunuyor.

Özellikle son kozmetik oldukça ilginç. Mancubus’ları birer Elvis Presley klonuna dönüştüren bu skin’lerin, tek kişilik modda kullanılıp kullanılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum