Yeni Fallout 4 Moduyla İstediğiniz NPC'yi Yumruklayıp Kaçırabilirsiniz

Bırak yumrukların konuşsun.

 Fallout 4'te NPC'ler ya ölü ya canlıdır. Eğer onları öldürmeden yumruklamanın veya silahla vurmanın keyfini çıkarmak isterseniz Knockout Framework moduyla bunları yapmanız mümkün olacak.

Modu oyununuza yükledikten sonra canınızı sıkan bir NPC'ye yumruklarla veya silahla girişebilirsiniz. Bu mod anlık olarak nakavt etmez. Sadece vurduğunuz NPC'yi bayıltır.

Baygın olan NPC bir süre bu halde kalır. Bu sürenin uzunluğunu mod menüsünün seçeneklerinden kendiniz ayarlayabilirsiniz. Eğer vücutlarıyla etkileşime girerseniz yeni seçenekler olduğunu da göreceksiniz. Baygın kişiyi kaldırabilirsiniz, yağmalayabilirsiniz hatta onları kaçırarak başka bir yere götürebilirsiniz.

Eğer NPC'yi kaçıracaksanız bu etkileşimle aşağıdaki resimde olduğu gibi sırtınıza kocaman bir çanta gelir. 

fallout-4-knockout-framework-mod-big

Kaçırdığınız kurbanı Pip-Boy'u kullanarak çantadan çıkarabilirsiniz. Onları uyandırın, köprüden atın veya yağmalayın. Kurbanınız artık savunmasız bir şekilde sizin elinizde.

Mod yazarı Seb263'ün bazı silahların hareketini değiştiren Non-Lethal Armory modu bulunuyor. Bu diğer modu çalıştırmak için gerekli değil ancak NPC'leri bayıltmak için size daha fazla seçenek sunar. Bu mod size bijon anahtarı, merdane, ıstaka, beyzbol sopası, baton gibi ölümcül olmayan çeşitli silahlar sunar ve bunlarla NPC'lere vurmanıza izin verir.  

fallout-4-non-lethal-armory-mod-big

Knockout Framework modunu burada bulabilirsiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum