Yeni Futbol Oyunu UFL'den Oynanış Videosu Yayınlandı

Cristiano Ronaldo'dan sevgilerle

Futbol oyunlarında epey uzun bir süredir FIFA hegemonyası var. Bu durum sürekli paket açtırmak için türlü türlü yollara giren EA ile birlikte artık can sıkıcı bir hal almaya başladı. Ancak piyasada rekabet oluşturacak bir futbol oyunu olmadığı için EA rahatça oyuncuların isteklerini göz ardı edip, istediği gibi at koşturabiliyor. Bu sefer FIFA'nın en can alıcı yeri Ultimate Team'e ciddi bir rakip geliyor ya da en azından öyle gözüküyor. 

Strikerz isimli Belarus merkezli bir şirket tarafından geliştirilen oyun daha erken geliştirme aşamasında ama şimdiden PR çalışması için hızlı bir başlangıç yapmış durumda. Oyunun ilk oynanış görüntülerini içeren tanıtım videosunda Cristiano Ronaldo ile bomba gibi bir giriş yapan UFL, oyun olarak da fena gözükmüyor. "Free to play & Fair to play" mottosu ile FIFA'ya da güzel bir gönderme yaparak hayatına başlayan UFL'nin partner olduğu takımlardan bir tanesi de ülkemizden. West Ham United, Celtic, Glasgow Rangers ve Beşiktaş gibi takımlar projeye en başından destek veren takımlardan bazıları. 

Tanıtım videosunda ayrıca Cristiano Ronaldo'nun yanı sıra dijital olarak Roberto Firmino, Romelu Lukaku ve Kevin De Bruyne gibi dünya yıldızları da boy gösterdi. Beşiktaş'tan ise Pjanic, Vida, Rosier ve büyük kaptan Atiba'yı görme şansına eriştik. Tıpkı FIFA'nın FUT modu gibi kendi oyuncularımızla kadro oluşturacağımız UFL'nin en dikkat çekici tarafı ise tamamen adil ve ücretsiz bir ortam oluşturacak olması. Gerçi aynı yolu izleyen PES pardon eFootball'un gidişatını görünce UFL'ye biraz daha temkinli yaklaşmak lazım. Yapılan açıklamaya göre oyunun bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor. 

YORUMLAR
nomadsoul
28 Ocak 2022 13:57

Videoda bulunan şaka gibi oynayış görüntülerine hitaben yorum yapmak istersem, çıkmaması onların hayırına olacaktır.

Parolamı Unuttum