Yeni God of War Oyunu İçin Çalışmalara Başlanmış Olabilir

Bu kadar başarının üzerine, başlanmasa şaşardık :)

Geçtiğimiz yıl yepyeni bir tarz, yeni bir hikaye akışı ile sevenlerinin karşısına çıkan God of War, belki de beklenenin de ötesinde bir performans ortaya koydu. Bir yandan seride artık değişikliğe gidilmesi gerektiği üzerinde konsensüs olmasına karşın, öte yandan bu tür bir hamlenin riskli olabileceği de düşünülüyordu. Ama görüldü ki, Cory Barlog ve ekibi bu işin altından çok başarılı bir şekilde kalkabilmişti.

God of War hayranları bir sonraki oyun için beklemeye başladılar bile ve bir devam oyunu geleceği hakkında şüphe yok. Bu kadar başarılı bir yapımın bu noktada kalması zaten beklenemez. Nitekim Kotaku'dan Jason Schreier, Reddit'te Horizon Zero Dawn ile ilgili bir başlıkta God of War'un devamı üzerinde çalışılmaya başlandığı ile ilgili bir yorum paylaşmak suretiyle bu görüşü desteklemiş durumda. Kendisinin oyun dünyasında en sağlam haber kaynaklarından birisi olduğu göz önünde bulundurulduğunda bu paylaşım daha anlamlı bir hal alıyor tabii.

Tahminler oyunun bir sonraki konsol nesline çıkacağı yönünde -ki gayet makul görünüyor. PS5 için muhtemel çıkış tarihi olarak da 2020-2021 dönemine işaret eden tahminler / iddialar söz konusu. Dolayısıyla yeni God of War oyunu için de en az 2 sene beklememiz gerekeceği söylenebilir.

Yeni God of War ne zaman çıkar, konusu ne olur şu an bilemiyoruz. Ama yine bizlerin yüzünü güldürecek bir yapım olması kuvvetle muhtemel. Yeni haberleri merakla bekliyoruz. Yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum