Yeni Hayalet Avcıları Filmi, Eski ve Yeni Oyuncuları Bir Araya Getirecek

Gelen her haber güzel!

Yeni Hayalet Avcıları filmi gümbür gümbür geliyor. Filmin yönetmenliğini yapacak olan Altın Küre ödüllü Jason Reitman çok güzel bir planı takip ediyor. Muhtemelen orijinal serinin yönetmeni Ivan Reitman'ın da oğlu olduğu için uzun zamandır kafasında bu projeyi planlıyordu, şimdi işin gerçekleşme kısmı. Reitman'ın yeni filminin ana karakterleri belli oldu.

4 tane yeni karakteri barındıracak film, 4 zeki ama biraz garip ergenin bir şekilde hayalel avcısı olma serüvenini anlatacak. Bu 4 kişinin ikisi erkek, ikisi de kız. Fakat asıl heyecan verici kısım bu yeni karakterler değil. Ghostbusters 3 aynı zamanda eski karakterleri de geri döndürüyor! Orijinal serinin devamı olacak film klasik kadrodan Dan Aykroyd, Ernie Hudson ve en önemlisi Bill Murray'i yeniden kadrosunda barındıracak. Üzücü olan kısım ise 2014 yılında aramızdan ayrılan Harold Ramis yeni filmde yer alamayacak. Filmle ilgili Daily Mail'e konuşan Ernie Hudson, filmde eski ekibin yer alacağını duyurdu. "Harold'u çok özlüyoruz. O hepimizi bir arada tutan bir tutkal gibiydi, onu ciddi anlamda üzlüyoruz, yaşattığı değerler hep bizimle olacak. Ayrıca projede Ivan Reitman da var. Herkes yeniden bir arada." diyerek muhteşem geri dönüşü doğruladı.

"Her zaman kendimi bir Ghostbusters hayranı olarka gördüm, ilk kez 6 yaşındayken seti ziyaret ettiğimde büyülenmiştim. Bu film eski serinin devamı olacak, kesinlikle bir reboot değil." diyen yönetmen Jason Reitman da hepimizin umutlarını taze tutuyor. Artık 2020 yılında gelecek olan Hayalet Avcıları 3 ile birlikte başımıza bir hayalet vakası gelince arayabileceğimiz ekip geri dönüyor. Teşekkürler Jason!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum