Yeni Hayalet Avcıları Filminden Şahane Haberler Var

Babadan oğula güzel bir nesil.

Daha önce Hayalet Avcıları'nın yeni bir filmle geleceği duyurulmuştu. Son gelen gelişmeler ise yüzleri güldüren cinsten. Filmin yönetmenliğini yapacak olan Jason Reitman, orijinal Ghostbusters filminin yönetmeni Ivan Reitman'ın oğlu. Filmin yarı senaristlitğini de üstlenecek olan Jason filmle ilgili şahane açıklamalarda bulundu.

"Bu film orijinal serinin yeni bölümü olacakl. Kesinlikle bir reboot değil. 80'lerde olanlar 80'lerde kaldı, bu film günümüzde geçecek. Filmle ilgili konuşmak için henüz çok erken. Filmi bir hediyeyi açar gibi yapmak istiyorum, oldukça heyecan verici. Muhteşem sürprizlerimiz olacak ve seyirciye tanıtacağımız yeni karakterlerimiz de var." diyen Jason Reitman yüzleri güldürdü. Filmin 2016'da çıkan tamamen kadınlardan oluşan Ghostbusters filmiyle hiçbir bağının olmayacağını da söyleyen Reitman, yüreklere bir kez daha su serpti.

Yeni Hayalet Avcıları filminin ya da gönül rahatlığıyla söyleyebileceğim adıyla Ghostbusters 3'ün 2020'nin yaz aylarında vizyona girmesi bekleniyor, o zamana kadar böyle güzel açlıklamalarla bir efsanenin yeniden ayağa kalkışına tanıklık edeceğiz. Umarım film de çok güzel olur ve 2016'da yaşanan o büyük rezaleti çabucak unutup Hayalet Avcıları'nı bildiğimiz o güzel haliyle ve efsane müziğiyle hatırlamaya devam ederiz. Bu arada başınız sıkışırsa kimi arayacağınızı biliyorsunuz, "GHOSTBUSTERS!"

YORUMLAR
Parolamı Unuttum