Yeni Infamous ve Sly Cooper Oyunlarının Geliştirilmekte Olduğu İddia Ediliyor

Resmi duyuru bu ay içerisinde gelebilir

Sony bünyesinde yer alan Sucker Punch, 20 yılı aşkın süredir oyunlar geliştiriyor. Kendileri son olarak Ghost of Tsushima ile karşımıza çıkmışlardı -ki burada gayet iyi bir işe imza attıklarını söylemek mümkün, en azından benim için durum bu şekilde. Şimdi sırada ne var diye merak edenlerdenseniz, son iddialar firmanın eski serilerine geri döneceği yönünde.

Twitter’da AccNGT hesabı tarafından dile getirilen iddiaya göre; Infamous ve Sly Cooper serileri için yeni oyunlar geliştiriliyor. Yapılan paylaşımlardaBazı konsol oyunlarının ertelenmesine rağmen, PlayStation oyuncuları için çok iyi bir yıl olacak, bazı PlayStation IP’lerinin geri dönüşüyle ilgili duyurular gelecek. Bu ay içerisinde yeni bir etkinlik planlanıyor, orada duyurulurlarsa şaşırtıcı olmaz. Yeni bir Sly Cooper ve yeni bir Infamous oyununun geliştirilmekte olduğunu söyleyebilirim” deniliyor.

AccNGT hesabından daha önce de önemli sızıntılar gelmişti, son olarak Star Wars Eclipse sızıntısıyla hatırlıyoruz kendilerini. Dolayısıyla, bu iddianın da ciddiye alınması gayet doğal. Bahsettiği şekilde bu ay Sony tarafından bir etkinlik gerçekleştirilmesi söz konusuysa, resmi duyurular için de fazla beklememize gerek kalmayacak gibi görünüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum