Yeni Mass Effect Fragmanı FemShep Jennifer Hale'i Duygulandırmış

FemShep hak ettiği ilgiyi görecek

Mass Effect ve Komutan Shepard denince çoğumuzun aklına ilk anda gelen görüntü o klasik erkek Shepard oluyor, hani şu Volkan Demirel'e benzeyen :) Ancak Mass Effect'te aslında ister erkek, ister kadın Shepard olarak oynayabiliyorduk. Hatta özellikle ikinci oyundan sonra FemShep olarak da adlandırılan kadın Shepard serinin sıkı hayranları arasında daha bile popüler olmaya başlamıştı.

Ama buna rağmen çoğu reklam kampanyasında ve fragmanlarda önde olan, Mark Meer'in canlandırdığı erkek Shepard'dı.

Mass Effect Legendary Edition ise bu sefer fragmanda FemShep'i de ön plana çıkarmış, hatta erkek Shepard'ı geride bırakmış gibi görünüyor. Bu da üç oyunda da Shepard'ı canlandıran Jennifer Hale'i oldukça duygulandırmış.

"Burada bu çirkin-ağlak suratımla oturuyorum çünkü çok duygulandım. Mark'a çok selamlar, seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun. Sizler en iyilersiniz ve bunun bir parçası olmak dünyanın en muhteşem şeyi ve buna çok müteşekkirim. BioWare, teşekkür ederim; hayranlar, çok teşekkür ederim. Bu gerçekten çok güzel." diyor Hale.

Zaten BioWare'in de bu remaster versiyonda ilk yaptığı şey kadın Shepard'ı üçlemede sağlam bir seçenek olarak sunmaya çalışmak, ilk iki oyundaki modellerini elden geçirmek olmuş.

Ben de tüm seriyi erkek Shepard'la oynayanlardandım ama bu sefer daha baştan FemShep seçeceğim bakalım.

YORUMLAR
aefefgrgg
3 Şubat 2021 16:37

 Sonuçta farklı diyolog seçenekleri vb. koyarlarsa kadın Shephard ve erkek Shepard ikisi ile de oynamak daha anlamlı hale gelecektir.

Parolamı Unuttum