Yeni Mass Effect'in Fragmanında Liara'yı Görmüş Olabiliriz

Heyecan verici bir fragman

The Game Awards'ta gösterilmesi beklenen fragmanlardan biri de Mass Effect'ti ve beklentiler boşa çıkmadı. Her ne kadar BioWare geçtiğimiz günlerde çok önemli isimleri kaybetmiş olsa ve yeni Mass Effect, Casey Hudson'ı kaybetmiş olsa da planlarda bir sapma olmadı ve oyunun ilk sinematik fragmanını izleyebilmiş olduk.

Yeni Mass Effect'in henüz bir ismi yok, zaten ismi belli olunca en azından hangi dönemde geçeceğini veya hangi konuyu işleyeceğini tahmin edebileceğiz. Ancak şimdilik elimizde "Mass Effect evrenindeki yeni sayfa" var ve bu sayfada tanıdık bir sima da görmüş olabiliriz!

Fragmanda bir mass relay'den geriye kalanları, bir karakterin karlar altında kalmış bir reaper'ın tepesine tırmandığını ve yerden aldığı şeyin de bir N7 amblemi olduğunu görüyoruz. Daha sonra kamera hafiften uzaklaşıyor ve bu karakterin yüzü kısmen de olsa ortaya çıkıyor. Bu karakter bir Asari!

Şimdi tanıdığınız Asari'leri bir düşünün, bu şekilde çilleri ve kaşları olan kaç tane Asari geliyor aklınıza? Bu karakter çok büyük ihtimalle Liara ve bu da yeni oyun orijinal üçlemeye bağlanacak demektir. Bunun kendisi bile başlı başına heyecan verici bir haber.

 

YORUMLAR
Getaku
11 Aralık 2020 10:33

Karakterin tırmandığı "tepe" bir reaper.

Decypher
Getaku
11 Aralık 2020 13:36

Bu arada tabii ki tepeyi "dağ" anlamında yazmadım, zaten videonun yorumlarında da gerek reaper, gerek Liara, gerek mass relay ile ilgili çok sayıda mesaj var :) Reaper'ın tepesi desem daha isabetli olacakmış ama, değiştireyim.


Parolamı Unuttum