Yeni Mulan Filmi Aralık Ayında Ekstra Ücret Ödemeden İzlenebilecek

Tepkiler Disney'i biraz yola getirmiş

Disney, geçmiş dönemde animasyon olarak yaptığı ve büyük başarılar yakaladığı filmleri yavaş yavaş yeni nesle adapte etmeye başladı. Güzel ve Çirkin, Aslan Kral ve Aladdin filmleri vizyona girdi ve büyük başarılar yakaladılar. Bu üç filmde bir milyar dolar barajını geçmeyi başardı. Ufukta yeni Mulan filmi vardı ancak salgın süreci nedeniyle film dünya genelinde vizyona girmedi ve Disney+ üzerinden paralı bir şekilde yayınlanmasına karar verildi. Normal Disney+ üyeliğinizin yanı sıra 30 dolar vererek filmi yarından itibaren izleyebilirsiniz. 

Bu 30 dolarlık fiyat etiketi çok sayıda hayran tarafından ciddi tepkilere yol açtı ve Disney, bu konuda yeni bir yola gitti. Eğer 30 dolar vermek istemiyorsanız, Mulan filmini Aralık ayından itibaren ekstra ücret ödemeden mevcut Disney+ hesabınızla izleyebileceksiniz. Mulan'ı önceden izlemek için son tarih ise 4 Kasım. Sadece 3 aylık bir süre için "premium" içerik olarak kalacak olan Mulan, 4 Aralık'tan itibaren tüm kullanıcılara açılacak. Disney'in özellikle Asya pazarından büyük bir gişe beklediği Mulan için evdeki hesaplar çarşıya uymadı. 

Niki Caro'nun yönetmenliğini yaptığı ve Yiefei Liu, Donnie Yen, Jet Li gibi isimlerin kadrosunuda yer aldığı yeni nesil Mulan'da bazı hikaye değişiklikleri olduğu da belirtiliyor. Bakalım dünya çapında vizyona girme şansını kaçıran Mulan'ın Disney'e geri dönüşü ne şekilde olacak? 

YORUMLAR
mescut
6 Eylül 2020 15:28

Sinema fiyatları şu an ne kadar Amerika'da bilmiyorum ama 30 dolar yüksek Amerika için bile, gerçekten fiyat daha uygun olacaksa hem sinemalar için hem de diğer filmlere Covid döneminde erişmek isteyenler için uygun olacaktır, kimse batarız diye film yayınlamak istemiyor, hem film sektörü bir şekilde daha iyi hal alır bu dönemde hem de 3 ay sonra uzun gibi gelse de iyi bir süre üyeliğe ek ücret ödemeden izlemek için, diye düşünüyorum...

Parolamı Unuttum