Yeni Need For Speed Oyunu, PS4 ve Xbox One'ı Es Geçebilir

Sadece yeni nesil için geliştirildiği iddia ediliyor

Bu yıl içerisinde yeni bir Need for Speed oyununun gelmesi bekleniyor malum. Bugüne kadar pek ses seda çıkmayınca, “Acaba yine mi ertelendi” diye düşünmeye başlamıştık; ama halen bu yıl içerisinde çıkış yapmasının planlandığı, bununla birlikte önceki nesil konsolları es geçip sadece yeni nesle çıkacağı yönünde iddialar var. Bu seferki iddianın sahibi de yine VentureBeat’ten Jeff Grubb.

Grubb; “Need for Speed halen bu yıl içerisinde çıkış yapması planlanıyor; Kasım ayında gelecek. Eğer yeni nesil konsol satın almış bir Need for Speed hayranıysanız, sizin için bir haberim var. Sadece yeni nesle çıkacak. Geliştirme sürecinde böyle bir değişikliğe gidildi” diyor ayrıca, emin olmamakla beraber oyunun Miami’de geçebileceğini de söylüyor.

Geçtiğimiz yıl EA, bu yeni Need for Speed oyununu 1 yıl süreyle ertelemiş, geliştirici Criterion Games’i Battlefield 2042’nin geliştirme sürecine dahil etmişti. Görülen o ki, Criterion, enerjiyi Battlefield 2042’ye harcayınca oyunun önceki nesil versiyonlarını geliştirecek yeterli zamanı bulamamış; böyle olunca da yeni nesle odaklanmaya karar vermişler.

PS4 ve Xbox One sahiplerini üzebilecek bir gelişme. Bu kararın yerinde bir karar olup olmadığını yıl sonunda hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum