Yeni Need for Speed'den Kısacık Bir Klip Sızdı

3 saniyelik bir video

r/needforspeed subreddit'inde yeni Need for Speed oyunundan bir iki ekran görüntüsü ve çeşitli bilgiler paylaşılmıştı. Bu ekran görüntülerinin alındığı 3 saniyelik video da sızdırıldı. Bu video kırpılmış bir video, yani yakın zaman içinde kırpılmamış halinin de düşme ihtimali var diyebiliriz.

Imgur'da paylaşılan videoda bir engelin içinden geçmek isterken başarısız olan bir Belair görüyoruz. Bu kısacık videoda bile ilginç kamera efektleri (glitch tarzı) ve sonrasında arabadan kanatlar görülüyor. Daha önce bu yeni Need for Speed oyununda fotorealistik çizimler ve anime unsurları olacağı söylenmişti.

Giant Bomb muhabiri Jeff Grubb, oyunun çıkış tarihinin Kasım ayından Aralık ayına ertelendiğini söylüyor. "Oyunu herkese göstermeden önce birkaç haftaya daha ihtiyaçları var. Görünüşe göre Criterion bir ara asıl amacından saparak Battlefield'e yoğunlaşmış ve bu da kelebek etkisi yaratmış" diyor Grubb.

Bu 3 saniyelik video bile yeni Need for Speed'e şüpheyle yaklaşılmasına sebep oldu ama kesin yargı için tabii ki daha uzun bir video beklemek gerek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum