Yeni Ninja Turtles Oyununun Müziğini Faith No More'un Solisti Seslendirmiş

Hello Mr. Mike Patton

Yeni TMNT oyunu Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge çoğumuzu heyecanlandırmayı başardı. Tribute Games'in geliştirmekte olduğu oyun tam da eski tarz bir yana ilerlemeli beat'em up oyunu ve görselleri ve oynanışı da gerçekten harika görünüyor.

Fragmanın en akılda kalıcı yanlarından biri de tabii ki o unutulmaz Ninja Kaplumbağalar tema şarkısıydı, bu şarkıyı seslendirenin Faith No More'un solisti Mike Patton olduğu açıklandı.

Patton, "TMNT üzerinde çalışmak tam anlamıyla zevkti. Kabuklu kardeşlerime layık biçimde seslendirmek için içimdeki ninja ruhunu kanalize ettim! Onlara hizmet etmek benim için bir onurdu.. nihayet yeğenlerimin de beğeneceği bir müzik yapmış oldum!" diyor. Patton'ı da, Faith No More'u da severim, tüm bu olaya bu kadar alçakgönüllü yaklaşması da ne güzel olmuş.

Patton'un oyun dünyasındaki ilk girişimi TMNT değil tabii ki. Daha önce de Left 4 Dead'de, Portal'da, Bionic Commando'da, The Darkness ve The Darkness 2'de de seslendirmeler yapmıştı. Ama TMNT tema müziğini kendisinden dinlemek de ayrı keyif oldu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum