Yeni Oyun Portalı Heryerde Oyna Açıldı

İster Cepten İster Netten, Heryerde Oyna!

. [BU BİR ADVERTORIAL'DIR]

Türkiye mobil oyun pazarının yüzde ellisine hakim olan Başarı Mobile, yepyeni bir oyun portalıyla, Heryerde Oyna ile oyun severlerin karşısına çıkıyor.

Turkcell kullanıcılarına özel günlük 50 MB data paketi hediyesiyle gelen, her türden oyun bulabileceğiniz, ister cep telefonundan ister bilgisayardan ulaşabileceğiniz Her Yerde Oyna bir HTML5 oyun portalı. Portala haftalık abone olunup browser üzerinden abonelik süresince sınırsız oyun oynamak mümkün.

7’den 70’e her yaştan kullanıcıya hitap eden oyunların yer aldığı Her Yerde Oyna, bütün akıllı telefon kullanıcıları için keyifli anlar sunuyor. Yapmanız gereken tek şey portala girip haftalık abone olduktan sonra 3G veya Wi-Fi olan heryerde; evde, otobüste, okulda, sokakta oyunları sınırsız oynamak!

Heryerde Oyna, 250’nin üzerinde birbirinden kaliteli oyunla sizleri bekliyor!

Heryerde Oyna’ya Nasıl Abone Olunur?

Mobil cihazınız ile m.heryerdeoyna.com adresine girip oyunlardan herhangi birinin “Oyna” butonuna basarak ya da ekranın solunda bulunan menü ikonundan “Abonelik bilgilerim” sayfasına girerek istenilen telefon ve Operatör bilgisini giriyorsunuz. Ardından telefonunuza SMS ile bir kod gönderiliyor. Bu gelen kodu portalda istenilen yere girerek onayladığınızda aboneliğiniz ve sınırsız eğlence hakkınız başlatılıyor. Üstelik Turkcell kullanıcılarına özel günlük 50 MB data paketi de hediye!

Siz de Heryerde Oyna dünyasına gelin ve sınırsız oyunun keyfini sürün!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum