Yeni Planet Of The Apes Filminin Hazırlıkları Başlıyor

Wes Ball önderliğinde yeni seri başlıyor

Fox-Disney anlaşmasının ardından tamamen yeni bir evrene başlamaya hazırlanan Maymunlar Cehennemi markası için yeni dönem sanılandan daha erken başlayacak gibi gözüküyor. Disney tarafından projenin başına geçirilen yönetmen Wes Ball ve ekibi hazırlıklara yakın zamanda başlamaya hazırlanıyor. Wes Ball ön hazırlıkların neredeyse bittiğini söyledi.

"Biliyorsunuz Planet of the Apes filmi için işler ilerlemeye başladı ve devasa bir sanat ekibimiz şimdiden muhteşem konsept çalışmaları ortaya çıkardılar. Elimizde ileriye dönük devam edebilmek için yeteri kadar sahne var. Bu biraz zaman alacak ancak sonunda her şey güzel olacak. Planet of the Apes ilerliyor bebeğim! Sadece bunlar değil, ayrıca sanal prodüksiyon işlerine de yakında başlayacağız çünkü bu büyük çoğunlukla bir CGI film olacak." diyen Ball, hem çekimlerin hem de görsel efektlerin yapımına yakın zamanda başlanacağını doğruladı. 

İlk kez 1963 yılında Fransız yazar Pierre Boulle'nin yazdığı La Planete des singes roman ile başlayan Maymunlar Cehennemi, 1968 yılında ilk filmiyle karşımıza çıkmıştı. Daha sonra çok sayıda dizi ve filmle devam eden hikayenin hakları 2019 yılında Disney'e geçmiş ve şirket markaya baştan başlama kararı almıştı. Yeni nesil ilk Planet of the Apes filminin henüz resmi bir vizyon tarihi yok. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum