Disney'in Planet Of The Apes Filmi Seriyi Baştan Başlatacak

Sıfırdan cehennem kurulumu

Disney ile Fox arasında gerçekleşen son yılların en büyük eğlence sektörü anlaşmasının ardından çok sayıda markanın yeniden sinemaya taşınacağı belliydi. Tabii tüm gündem X-Men ve Fantastik Dörtlü üzerinde yoğunlaşmıştı, ancak Fox'un elinde daha çok fazla kült sinema filmi markası bulunuyor. Bunlardan birisi de şüphesiz Planet of the Apes serisi. Disney seriye yeni bir soluk katmak istiyor, yeni filmle ilgili ön hazırlıklar çoktan başlamıştı. Ancak filmin bir reboot mu olacağı yoksa hikayeye kaldığı yerden devam mı edeceği belli değildi. 

Son gelen haberlere göre Disney, bu zamana kadar çıkan tüm Maymunlar Cehennemi filmlerini yok sayıp yeni bir seriye başlamaya hazırlanıyor. Bu da Rupert Wyatt ve Matt Reeves tarafından çekilen filmlerin geçersiz olacağı anlamına geliyor. Disney'in yeni nesil Planet of the Apes filmlerinde Giancarlo Esposito, Andy Serkis ve Idris Elba'ya görev vereceği de gelen haberler arasında. 

Film için yeni bir ekip kurmak isteyen Disney bu konuda da ilk adımı attı ve daha önce The Incredible Hulk filminde Sanat Yönetmenliği de yapmış olan Daniel Dorrance'ı filmin tasarım departmanına ekledi. Maze Runner filmlerinde de görev almış olan Dorrance yeni Planet of the Apes filmini yönetecek olan Wes Ball ile birlikte de çalışmıştı. Bu seriye büyük önem veren Disney'in seçeceği oyuncu kadrosu ise büyük merak konusu. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum