Yeni Resident Evil Filmi, Oyunlara Dönüş Yapacak

Oyuna dönüş (mü?)

Resident Evil oyunları dünya üzerinde büyük bir hayran kitlesine sahip. Ancak henüz hayranları tam anlamıyla memnun etmeyi başaran bir filme kavuşmuş değil. 2002 yılında Paul W.S. Anderson ile başlayan seri 2016 yılında son bulmuştu. Başrolünde Milla Jovovich'in yer aldığı seriyi ise beğenen sayısı oldukça az.

Anderson'un serisi yeteri kadar başarı sağlayamayınca, yeni bir film için kollar sıvandı, reboot hazırlıklarına başlanıldı. Yeni Resident Evil filmi için ilk çalışmalar 2017 yılında başlamış ve yönetmenliğe Johannes Roberts getirilmişti. Ancak son iki senedir filmden çok fazla haber alamadık. Görünüşe göre Roberts, halen film üzerinde çalışıyormuş. Filmin yapım aşaması devam ediyormuş.


Screen Rant'a konuşan Johannes Roberts, "Şu an aktif bir yapım aşaması içerisindeyiz. Onları bazı çekimlere davet ettim ve çok hoşlarına gitti. Yani artık hızlanma aşamasındayız, şu an biz konuşurken bile bir şeyler oluyor. Çoğu zaman ofisteyim, film oldukça korkunç olacak. Ayrıca oyunun köklerine geri dönmeye başladık. İnanıyorum ki an itibariyle bu konuda daha fazla bir şey söyleyemem ancak şunu belirtebilirim, film oldukça eğlenceli olacak." dedi.

Roberts'ın açıklamalarındaki "çekim" kısmı kafaları karıştırdı. Çünkü stüdyo filme yapımcı olarak James Wan'ı ve yazar olarak da Greg Russo'yu getirmişti. İki isim de geçtiğimiz dönemde yaptıkları açıklamalarda "bu filmi artık yapmıyoruz" demişlerdi. Hatta James Wan bir açıklamasında "film iptal edildi" demişti. Görünüşe göre çalışmalara yeniden başlanılmış, ya da ortada anlayamadığımız bir durum var. 

Filmle ilgili bir oyuncu ya da tarih açıklaması da yapılmış değil. Şu an için yönetmenin söylediklerine inanmaktan başka şansımız yok, ancak bu şartlar altında ortaya bir film çıksa da bizleri ne kadar tatmin eder, orası daha da büyük bir muamma...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum