Yeni Saints Row Oyunu Gelecek Sene Duyurulacak

Zaten şunun şurasında 2020'ye ne kaldı ki?

Saints Row ana serisinin son oyunu olan Saints Row IV bundan 6 yıl önce yayınlanmıştı. Geçtiğimiz Ağustos ayındaysa seriye beşinci oyunun geleceğini öğrenmiştik ama sonrasında yine bir ses çıkmadı.

Koch Media CEO'su Klemens Kundratitz, GamesIndustry.biz'in konuyla ilgili sorusuna şu cevabı vermiş: "Saints Row bizim için çok önemli bir seri, önümüzdeki yıl hakkında bolca konuşacağız. Şimdilik sadece yeni oyunun yolda olduğunu ve harika olacağını duyurmak istedik"

Bu da Koch Media ve Volition'ın oldukça sağlam bir oyunla seriyi devam ettirecekleri şeklinde yorumlanabilir, çünkü büyük konuşmayı seviyorlar. Kundratitz, 2017'de çıkan Agents of Mayhem'in başarısızlığının kendilerini korkutmadığını söylemiş ve "Saints Row, Saints Row'dur. Volition ile tüm Saints Row oyunlarının yaratıcıları stüdyo olarak bünyemizde bulunuyor ve hiçbir şeyin dikkatlerini dağıtmasına izin vermeyecekler." diye eklemiş.

Tüm bu iddialı konuşmalar Saints Row serisinin hayranları için güzel haberler. Anlaşılan THQ Nordic'in Koch Media'yı satın alması, stüdyoya oldukça iyi gelmiş.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum