Yeni Skate Oyunundan İlk Resmi Görüntüler Geldi

Görüntüler; erken, erken, çok erken bir alfa versiyonuna ait

Hasretinden nice tekerlek eksilttiğimiz Skate sonunda ilk görüntüleri ile karşımıza çıktı. EA'in topluluk baskısına dayanamayarak yeşil ışık yaktığı oyun hakkında uzun süredir pek çok iddia bulunuyordu. Fakat yayınlanan video ile birlikte ekibin gerçekten oyuncuların isteklerine hitap edecek bir işe imza attığı bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

Videonun ilk saniyelerinde yayınlanan görüntülerin "çok erken bir alfa sürecine" ait olduğunun altı çizilmiş. Zaten videoda da binalar ve dekorlar pek bulunmuyor. Bunun yerine yapılabilecek hareketler ve yeni parkurlar ön plana çıkartılmış. Hatta bazı parkurların direkt olarak oyuncular tarafından geliştirilidiği gözlemlenebiliyor.

Fakat fragmanda en çok dikkat çeken şey, "skarkour" adı verilen yeni sistem. Bu sayede Skate oyuncuları kaykaylarını sırtlarına alarak çeşitli parkur hareketleri de yapabilecek. Bu hareketlerin bazıları kaykaysız, bazıları ise kaykay ile yapılabilecek. Bu tasarımın detaylarını ise birkaç ay içerisinde öğrenebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum