Yeni Soulslike Oyun Thymesia, Ağustos Ayında Bizimle

Sonunda çıkış tarihi açıklandı

Team17, yedi kişilik Tayvanlı OverBorder Studio ekibi tarafından geliştirilen soulslike aksiyon rol yapma oyunu Thymesia'nın Team17 bağımsız oyunlar markası altında 2021 yılı içinde yayınlanacağını duyurmuş ama sonra bu hedef tutturulamamıştı. Belirsiz biçimde ertelenen oyunun kesin çıkış tarihi sonunda belli oldu. Takvimlerimize not alacağımız tarih 9 Ağustos.

OverBorder Studio bu çıkış tarihi açıklamasını kutlamak üzere bir de yeni fragman paylaştı.

Oyunun hikayesi Corvus ismindeki gizemli karakter etrafında şekilleniyor, bu karakter düşmanların hastalıklarını çalıp kendilerine karşı silah olarak kullanabiliyor. Ayrıca Corvus'un hafıza problemi de var, anılarını geri getirmeye çalışacağız oyun süresince.

Bir zamanlar simyanın gücüyle büyüyüp gelişen bir krallık, afet çağına giriyor. Simyanın ardındaki gücü keşfettikten sonra simya kullanımını durdurma çabaları geri tepiyor. Sadece birkaç gün içerisinde krallık kaosa sürükleniyor ve sokaklar canavarlarla doluyor.

Tüm bunları anlamanın anahtarı Corvus'un ellerinde ancak kendisi hafızasını kaybetmiş. Gerçek, sadece onun anılarında bulunabilir fakat Corvus ne zaman geçmişe dalsa tek bulduğu şey daha fazla sır oluyor.

Oyunun temel özellikleriyse şöyle:

Vebayı Dizginleyin: Bu hastalığı acımasız düşmanlardan alın ve silah olarak kullanın. Canavarları kendi silahıyla vurun. Bu ıssız krallıkta hayatta kalmanın tek yolu bu.

Kuzgunu Kucaklayın: Savaş sırasında kuzguna dönüşün. Tüylerinizi tıpkı bir hançer gibi fırlatın ve düşmanların işini bir yırtıcı çevikliğiyle bitirin.

Kendi Tarzınızda Savaşın: Temel hareketlerinizi ve veba silahlarınızı yükseltin ve geliştirin. Kendi oyun tarzınızı yaratarak sizi bekleyen zorluklara hazırlanın.

Paramparça Anılar: Maceralarda anılarınızı geri alın. Yaptığınız farklı seçimlerle ve topladığınız eşyalarla farklı sonlara ulaşacaksınız. Kendi gerçeğinizi bir araya getirin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum