Yeni Spider-Man 3 Set Fotoğrafı Mister Negative'i İşaret Ediyor

Oyun evreni de mi işin içine girecek?!

Marvel Sinematik Evreni'nin en acayip filmlerinden birisi olacak olan Spider-Man 3 için mütemadiyen yeni bir karakter ismi ortaya çıkıyor. Şimdiden oldukça geniş bir kadroya ulaşan Spider-Man 3'ü izlediğimiz zaman hangi karakter ne kadar sahne süresi alacak çok merak ediyorum. Filmle ilgili son olarak ortaya çıkan isim ise Marvel's Spider-Man oyununu oynayanların da yakından tanıyacağı Martin Li ya da gizli kimliğiyle Mister Negative. 

Sızan set fotoğrafında Martin Li'nin yürüttüğü F.E.A.S.T. kamyonunu görebiliyoruz. Hatırlayacağınız üzere oyunda da burada hayır işleri yapan Mister Li işin arka planında başka işlerle uğraşıyordu. Oyun evreninde ayrıca May Yenge'yi de burada gönüllü olarak çalışırken görüyorduk. Acaba filmde de May Parker'ı benzer bir görevde görecek miyiz? 

Daha da önemlisi bu kadar kötü adamı kadrosunda barındıran Spider-Man 3'te Mister Negative'e de bir yer var mı? Yoksa önce Martin Li olarak evrene dahil olacak olan karakter önümüzdeki Spider-Man filmlerinde kötü adam olmak için şimdilik sadece hikaye tohumları mı serpiştirecek? Bu soruların ve çok daha fazlasının cevaplarını almak için biraz daha bekleyeceğiz. Devasa kadrosuyla karşımıza çıkacak olan MCU'nun üçüncü Spider Man filmi 17 Aralık'ta vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum