Yeni Superman Filmi 20. Yüzyılda Geçebilir

J.J. Abrams yine değişik işler deniyor...

DC Evreni'nin iki lokomotif karakteri Batman ve Superman beyaz perdeye bir kez daha sıfırdan başlamaya hazırlanıyor. İşin Batman kısmında başrolde Robert Pattinson ve projenin başında Matt Reeves ile birlikte bir netlik var. Ancak Superman için halen çok fazla soru işareti mevcut. Şu anki DCEU içerisinde Supes'u canlandıran Henry Cavill ile yeniden anlaşmaya varıldığı ancak karakterin daha az sahne süresiyle kullanılacağı açıklanmıştı. Baştan yeni bir Superman hikayesi anlatmak isteyen DC/WB ortaklığı çok farklı bir projenin peşinde.

Gelen haberlere göre J.J. Abrams ve Ta-Nehisi Coates önderliğinde siyahi bir Superman filmi için hazırlıklar başlamış durumda. Michael B. Jordan ismi yeni nesil Superman için en sık geçen aktör konumunda. Zaten başarılı aktör daha önce Superman olmak istediğini açık bir biçimde söylemişti. Gelen haberlere göre ayrıca filmin geçeceği dönem de sanılandan farklı olacakmış.

Yirminci yüzyılda geçecek bir siyahi Superman filmi olarak tanımlanan filmin hangi on yıllık dönemi baz alacağı ise henüz belli değil. Bir diğer ilginç detay ise filmde J.J. Abrams'ın sadece yapımcı olarak görev almasından ötürü Warner Bros'un filmi yönetmesi için siyahi bir yönetmen arayışına başlamış olması. Muhtemelen Marvel Sinematik Evreni'nin Black Panther ile yakaladığı başarıyı en büyük karakterleri olan Superman ile katlamak isteyen stüdyo bakalım bu planda başarılı olabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum