Yeni Terminator Filminin İsmi Belli Oldu

Hasta la vista.

Terminator serisinin hayranları, uzun zamandır güzel bir film hasretiyle yanıp tutuşuyor. Özellikle bilim kurgu sineması tarihinin en epik filmlerinden birisi olan Terminator 2'nin ardından seriden hangi film çıkarsa çıksın bir türlü o istenilen hazzı veremedi. Neyse ki yapımcılar artık bazı şeylerin orijinaliyle güzel olduğunun farkına vardı ve yeni bir Terminator filmi için çalışmalara başlandı. Filmin yapımcılarından olan ve ilk iki filmin yönetmeni olan James Cameron da yaptığı açıklamada filmin adını söyledi. Terminator: Dark Fate, yeni filmin ismi.

Filmin yönetmen koltuğunda her ne kadar Tim Miller otursa da, yapımcının James Cameron olması yeni Terminator filmi için umutları taze tutmaya yetiyor. Ayrıca filmle ilgili çok güzel haberler var. Terminator 2'den sonra olanları etkilemeyecek. Bu da demek oluyor ki Rise of the Machines, Salvation ve Genisys filmleri artık Terminator külliyatında yer almayacak. 2. film olan Judgement Day'in ardından hikaye Dark Fate ile devam edecek. Bence oldukça yerinde bir karar olmuş. Umalım ki James Cameron'un ilk iki filmde yakaladığı başarı formülü bu film için de geçerli olsun biz de efsane bir Terminator filmine daha kavuşalım.

Filmde Terminator serisinin efsane oyuncusu Arnold Schwarzenegger'in yanı sıra Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna ve Diego Boneta isimler de yer alacak. Terminator: Dark Fate'in 1 Kasım 2019'da vizyona girmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum