Sarah Connor Sonunda Terminator 6 Setinde Görüldü

O havasından hiçbir şey kaybetmemiş!

Terminator serisinin beyaz perdeye döneceğini bir süredir biliyorduk. Serinin haklarının James Cameron'a geri dönmesiyle birlikte yeni film projesi için çalışmalar başlamıştı. Sonunda setten heyecan uyandıran kareler de gün yüzüne çıkmaya başladı.

Hemen kısa bir özet geçelim. İlk iki Terminator filmini James Cameron izleyicilerle buluşturup büyük başarı elde etmişti. Ardından gelen devam filmleri ise genel olarak büyük bir hayal kırıklığı olmanın ötesine geçemedi. Son olarak yeni bir üçleme başlatması istenen Terminator Genisys de başarısız olunca tablo netlik kazandı. Serinin hakları orijinal yaratıcısına yani James Cameron'a geri döndü. O da hiç vakit kaybetmeden hemen ekibi toplamaya başladı. Yönetmen olarak Deadpool ile adından söz ettiren Tim Miller seçildi. Orijinal ekipten Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton'ın geri döneceği belli oldu. Üstüne ilk iki film haricindeki tüm olayların görmezden geleceği açıklandı. Dolayısıyla fazlasıyla heyecanlanmıştık. Şimdi setten paylaşılan fotoğraflarla birlikte bu heyecanımız katlandı.

Sarah Connor karakterine hayat veren Linda Hamilton, Terminator 6'nın setinde görüntülendi. Saç renginin değişmesi dışında Sarah Connor'ın tarzının korunduğu dikkatlerden kaçmadı. Duruşu ve güneş gözlükleriyle bizleri şimdiden eski günlere götürmeyi başardı.

Açıkçası bu film için fazlasıyla heyecanlıyız. Umuyoruz James Cameron ve Tim Miller, Terminator sevenleri yüz üstü bırakmayacak!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum