Yeni The Walking Dead Dizisinin Üç Başrolü Belli Oldu

Zombi yumurtlayan tavuk

AMC'nin üzerinde çalışmakta olduğu yeni The Walking Dead dizi ve filmlerinden biri olan yeni yan diziden ilk kadro bilgileri gelmeye başladı. Bu yeni The Walking Dead yan dizisinin başrol oyuncuları arasında Alexa Mansour, Nicolas Cantu ve Hal Cumpston yer alıyor.

Muhtemelen siz de bu isimlerin bazılarını daha önce duymadınız, bu üç genç oyuncu da henüz çok az sayıda yapımda rol almış isimler. Alexa Mansour'u Unfriended: Dark Web filminde izlemiştik, Madam Secretary dizisine de konuk oyuncu olmuştu. Nicolas Cantu, şimdiye kadar daha çok animasyon filmlerinde seslendirme yapmış bir oyuncu. Hal Cumpston ise şimdiye kadar tek bir filmde oynamış (aynı zamanda o filmin yazarı olan), Avustralyalı genç bir isim.

Variety'nin haberine göre Mansour'un karakteri günü yaşamayı seven, dışarıdan eğlenceli gözüken ama içinde hüzünler taşıyan biri. Cantu'nun karakteri yaşına göre küçük, dost canlısı, karatede siyah kuşak sahibi biri. Cumpston ise yaşından büyük gösteren, görüntüsüyle diğer çocukları korkutan ama onları korkutmaktan da nefret eden biri.


Bu açıklamaları okuyunca sanki yeni dizi işin zombi draması kısmı yerine, gençler arasındaki dramlara yoğunlaşacak gibime geldi. Sonrasında da AMC'nin dizi hakkındaki açıklamasını okudum ve zombi kıyameti sırasında ergenliğe adım atan nesle odaklanacağını gördüm. "Bazıları kahraman, bazıları kötü adam olacak. Ama nihayetinde hepsi de sonsuza dek değişecekler." denmiş açıklamada.

Henüz ismi konulmamış bu dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak ve 2020 yılında ekranlara gelecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum