Yeni Thor Filminde Guardians Of The Galaxy De Yer Alacak

Vin Diesel bombayı patlattı

Taika Waititi'nin senaryosunu yazıp, yönetmenliğini yapacağı Thor: Love and Thunder filmiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Filmde kötü adam olarak Christian Bale'i göreceğimizi Valkyrie karakterini canlandıran Tessa Thompson doğrulamıştı. Bu sefer daha büyük bir haberi Groot'un seslendirmeni Vin Diesel paylaştı.

The Suicide Squad ile ilgili ComicBook'a konuşan Diesel, "Arkadaşım James Gunn'ın sıradaki işini heyecanla bekliyorum. The Suicide Squad'ı harika bir şekilde yaptı ve şimdi sıra Thor'da. Taika Waititi bana Thor'un içinde biraz Guardians of the Galaxy olacağından bahsetmişti. Bu oldukça ilginç olacak. Tabii henüz bunu kimse bilmiyor, belki de bu konu hakkında bir şey söylememeliydim." diyerek büyük bir sürprizi açıklamış gibi gözüküyor.

Tabii Vin Diesel'in bu detayı ağzından kaçırması MCU içinde bazı detayları değiştirebilir. Örneğin sıradaki Guardians of the Galaxy filminde Thor'un yer alma ihtimali de bana göre epey kuvvetlendi. Hatta tüm orijinal Avengers ekibine bir noktada veda ediliyorken Thor için bu veda Thor 4'den ziyade Guardians of the Galaxy vol. 3'te olabilir.

Natalie Portman'ın da geri dönüş yapacağı Thor: Love and Thunder, 5 Kasım 2021'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum