Natalie Portman, Yeni Thor Filmindeki Karakteri Hakkında Konuştu

Natalie Hanım'a göre bunlar ciddi işler değil

Marvel Sinematik Evreni, dördüncü bir Thor filmine hazırlanıyor. Taika Waititi'nin yazıp yöneteceeği Thor: Love and Thunder'da oldukça farklı bir Thor izleyeceğiz. Daha doğrusu iki Thor izleyeceğiz. Çizgi romanlardaki The Mighty Thor serisinde Mjolnir'i kaldırıp kahramanlığa başlayan Jane Foster karakteri artık sinematik evrende de karşımıza bu şekilde çıkacak. Böylece daha önce ilk Thor filminde Bayan Foster'ı canlandıran Natalie Portman da MCU'ya geri dönecek.

Çizgi roman serisinde kanserle savaşan Jane Foster, Mjolnir'i kaldırıp Thor olmaya layık bulunmuştu. Büyük beğeni toplayan çizgi roman serisi, Marvel'ın yüzünü bu alanda da güldürmüştü. Şimdi önümüzde işin MCU ayağı var ve muhtemelen Marvel burada çıkacak işten de mutlu olacaktır. 


Filmdeki karakterinin kanser olduktan sonra mı güçlerine kavuşacağı konusunda Variety'e konuşan Natalie Portman, "Bu tarz büyük eğlence filmlerinde gerçek hayattan böylesine ciddi konuları işlemek oldukça nadir bir durumdur. Ben gerçekten bu konu hakkında henüz hiçbir şey bilmiyorum, daha herhangi bir şeye bakmadım bile. Fakat ben de sizle aynı duyumları alıyorum ve düşündükçe bu konu hakkında heyecanlanıyorum." dedi. 

Taika Waititi'nin uğraşları sonucunda MCU'ya geri dönen Portman şüphesiz Thor olarak da oldukça başarılı bir performans sergileyecektir. Chris Hemsworth ile birlikte "baltalı ve çekiçli" olarak işin aksiyon kısmında eğlenceli sahnelere göreceğiz gibi gözüküyor. Ancak Portman'ın da dediği gibi sağlık sorunları hele ki kanser gibi ciddi meseleler MCU için biraz fazla karanlık gibi. Bakalım Waititi'nin kafasında Jane Foster için ne gibi planlar var?

Film, 5 Kasım 2021'de vizyona girecek. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum