Yeni Transformers Filminin İsmi ve Hikaye Özeti Belli Oldu

Optimus Prime'dan güzel haberler var

Paramount, uzunca bir zamandır Transformers markasını yeniden canlandırmaya çalışıyor. Bumblebee filmiyle birlikte filmleri daha duygusal bir hale getirmek isteyen stüdyo yeni filminde bambaşka bir yola gidecek. Resmen adını da öğrendiğimiz Transformers: Rise of the Beasts bizleri geçmişe götürüyor. 

1994 yılının New York'unda geçecek olan film Transformers Sinematik Evreni içerisinde Bumblebee filminden sonrasını konu alıyor. Ancak Rise of the Beasts, Michael Bay filmlerinin öncesinde geçecek. Steven Caple Jr'un yönetmenliğini yapacağı filmden ilk logo ve senaryo özeti de paylaşıldı. 

Filmle ilgili bir diğer sevindirici haber ise Peter Cullen'ın yeniden Optimus Prime'ı seslendirecek olması. Hasbro adına Transformers filmlerinin yapımcılığını üstlenen Lorenzo di Bonaventura yaptığı açıklamada, "Peter Cullen 1984'den bu yana Optimus'a harika sesiyle hayat veriyor. O geri dönecek mi? Kesinlikle. Bu konuda onunla henüz konuşmadık ama şunu söyleyebilirim ki Peter Cullen kendi istemeyene kadar Optimus rolü ona ait." dedi.

Yeni filmde Optimus'un liderliğini yaptığı Autubotlar ve ezeli düşmanları Decepticonlar'ı yeniden göreceğiz. Ancak filmin asıl düşmanları Terraconlar ve Predaconlar olacak. Beast-Wars yan hikayesinden ilham alınan yeni filmle ilgili yönetmen Steven Caple Jr da oldukça umutlu konuştu. Özellikle Terraconların evrene yeni bir hava katacağını belirten yönetmen Rocky ve Creed ikilisinde yakaladığı nostaljiyle birlikte hava değişimi formülünü Rise of the Beasts'te de kullanacağını söyledi.

Rise of the Beasts'te özellikle sıkı Transformers hayranlarının ilgisini çekecek epey detay olacak gibi gözüküyor. Filmin ilk logosunu ve hikaye özetine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

"14 yıl önce dünya üzerindeki sinema severleri kendine çeken orijinal Transformers aksiyonu ve gösterisi Rises of the Beasts ile geri dönüyor. Film 90'ların sıradışı macerasına geri götürecek ve Maximallar, Predaconlar ve Terrorconlar'ı ekrana taşırken Autobotlar ile Decepticonların dünya üzerinde devam eden savaşını da gözler önüne serecek."

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum