Transformers Filmleri Yeniden Şekilleniyor

Transformers v2.0

Arabaların dev robotlara dövüşüp birbirleriyle çarpışması gerçekten eğlenceli bir format. Transformers bu alanda çok uzun zamandır her yaştan hayranı bünyesinde barındırıyor. Ancak işin sinema kısmında bir türlü tam potansiyeli göremedik. Michael Bay filmleri bol bol patlama sahnesiyle aksiyon yaratmaya çalışsa da hep bir şeyler eksikti. Bumblebee filmiyle birlikte markanın sinemaya bakışında yeni bir dönem başladı. Artık daha bağ kurulası bir evren izleyeceğiz. Ufukta bir yeni Transformers filmi daha var ve bu da yeniden şekillenmeyi bir sonraki aşamaya taşıyacak gibi gözüküyor.

Henüz ismi açıklanmayan yeni Transformers fiminin yıldızı Anthony Ramos yaptığı açıklamada, henüz Transformers'a yeni başladığını ancak filmden oldukça umutlu olduğunu söyledi. Transformers'ın değişmeye başladığını söyleyen başarılı aktör yönetmen Steven Caple Jr.'dan da övgüyle söz etti. "Steven gerçek bir vizyoner. İnsanların bu adamın yeteneğini görmesi için sabırsızlanıyorum. Ayrıca herkese ne kadar eğlenceli ve başarılı biri olduğunu gösterecek. Bir şeyler pişiriyoruz ama daha hiçbir şey bilmiyorsunuz!" diyen Ramos her anlamda yeni nesil Transformers'a duyduğu heyecanı dile getirmiş.

Henüz adını bilmesek de yeni Transformers filmi 24 Haziran 2022 vizyon tarihine sahip. Joby Harold'un senaryosunu yazdığı filmin yapımcı kadrosunda Michael Bay yine yer alıyor onun dışında Tom DeSanto ve Lorenzo Di Bonaventura'da yapımcılar arasında. Daha önce bu film hakkında epey ilginç açıklamalar yapılmıştı, o yüzden biraz şüpheyle yaklaşmakta fayda var. Ancak aksiyon ve hikayeyi iyi harmanlayan arabalı robot dövüşüne de kimse hayır diyemez sanırım. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum