Yeni X-Men Filminin Yönetmeni Kim Olacak?

Kinberg öne çıkıyor, ama...

 Fox, şu ana kadar X-Men filmlerinden bir türlü istediğini alamadı. Son olarak X-Men Apocalypse ile gişede istediğini bulamayan Fox, bununla birlikte Deadpool ile de turnayı gözünden vurdu.

Üstelik mart ayında Logan ile buluşacağız ve şu ana kadar ki tepkiler genel olarak filmin oldukça beğenileceği yönünde. Legion dizisi de FX'te başarılı bir başlangıç yaptı. Yani halk X-Men'i seviyor ve görmek istiyor, ancak biraz da farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor. Fox Stüdyoları da bu farklılığı Simon Kinberg'de arıyor gibi gözüküyor. X-Men filmlerinin yapımcı koltuğunda oturan ve senaryo yazarlığını yapan yönetmen, Collider'da çıkan haberlere göre bu sefer yönetmenlik koltuğuna geçecek.

Game of Thrones'dan da tanıdığımız, Jean Grey'e beyaz perdede hayat veren Sophie Turner, yeni X-Men filminin bu yaz çekileceğini söylemişti. Filmin adı ise muhtemelen X-Men: Supernova olacak. Araya da bir not düşelim. GoT'tan tanıdığımız, Ramsay Bolton'ı canlandıran Iwan Rheon da Marvel evrenine dahil oldu. Başarılı oyuncu, Inhumans dizisinde Black Bolt'un kardeşi Maximus'a hayat verecek.

Ana konuya geri dönersek Kinberg tercihi aradığımız yeni soluğu getirecek gibi durmuyor, ama kendisi hem Deadpool hem de Legion'da oldukça başarılı bir işe imza attı. Dediğimiz gibi Logan da pozitif geri bildirimler alıyor. Yani aslında umutlanmak için ortada bir sebebimiz var. 

X-Men: Supernova(Ya da adı her ne olursa) muhtemelen "Dark Phoenix" hikayesini konu alacak. Şu ana kadar herhangi bir net bilgi paylaşımı yapılmadığı için en fazla tahmin yürütebiliyoruz.

Marvel tarafından son olarak Spider-Man: Homecoming'den Şokçu'nun kostümünü gördük. Aynı zamanda perde arkasında bir de Namor projesiolduğu konuşuluyor. En büyük haber ise Avengers: Infinity War'un çekimlerinin resmi olarak başlamasıoldu.

2017'de çıkacak olan filmlerin tam listesine buradan ulaşabilirsiniz. Logan'ın filmine ön gösterim şansı elde etmek istiyorsanız da sizi burayaalalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum