Yenilenen Mafia Oyunları Yeni Fiyatlarıyla Üzdü

Mafya olmak bunu gerektirir

2K Games dün akşam daha önceden haber verdiği tanıtımı yaptı ve Mafia Trilogy ile tam olarak tanışmış olduk. Dün aynı zamanda üçleme içerisinde yer alan iki oyunun da ayrı ayrı satışa çıktığı gündü: Mafia II Definitive Edition ve Mafia III Definitive Edition.

Bu versiyonlar Steam ve Epic Games Store'daki yerini alır almaz, oyunların eski versiyonları satıştan kaldırıldı. Buraya kadar bir sorun yok. Ancak yenilenen oyunların fiyatıyla eski oyunların fiyatı arasında ciddi bir fark olduğunu gördük. Üstelik özellikle de bu oyunlarda DLC'lerin de eklenmesi ve biraz makyajlanmış olmaları dışında bir fark olmadığını düşünürsek bu fiyat farkı rahatsız edici oluyor.

Mafia II (Classic) normalde 49 liraydı, hatta daha geçen aylarda indirimle 12 liraya alınıyordu. Oyunun şu anki fiyatı ise 199 lira oldu.

Mafia III normalde 119 liraydı, henüz geçen hafta indirimli olarak 29,75 liraya alınabiliyordu. Şu anki fiyatıysa 199 lira oldu.

Bu iki oyuna normalde sahipseniz, elinizdeki versiyon Definitive Edition'a dönüşüyor ancak bundan bir iki hafta önce 40 liraya alabileceğiniz bu paketin şu an 400 lira olması pek de normal değil.

İlk oyunun remake yapılmış hali olan Mafia: Definitive Edition ise 28 Ağustos'ta çıkacak ve onun da fiyatı 259 lira. Remake yapıldığı için daha pahalı olması normal ama orada da 34 liradan 259 liraya ciddi bir yükseliş var.

Üç oyunun da bir arada bulunduğu Mafia Trilogy paketini ise 374 liraya satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
cezamm20
20 Mayıs 2020 17:50

Şimdi Mafia 1 alırsak remake eklenir mi ? Zaten diğer eski oyun sahiplerine oyunları vermişler remake olarak.

darkrockv7
20 Mayıs 2020 12:33

Mafia Remake yurtdışı satış fiyatı $40 olarak belirlenmiş. 40 doların da 270TL gibi bir fiyat yaptığını göz önünde bulundurursak TR için özel fiyatlandırmaya 2K Games gitmemiş maalesef. Mafia 2 ve 3'ün definitive edition sürümlerinin yurtdışı fiyatları ise $30 olarak belirlenmiş. 30 dolar da 203TL gibi bir fiyata denk geliyor. Maalesef 2K Games bu oyunlarda da yerel fiyatlandırmaya yanaşmamış. 

Serdar_Berk
darkrockv7
21 Mayıs 2020 05:44

Haberde yer alması gereken önemli bir detayı yorum olarak paylaştığın için teşekkürler.


Parolamı Unuttum