Yerli 4v1 Korku Oyunu A Way To Be Dead Duyuruldu

Roots of Insanity'nin yapımcısından

Roots of Insanity'nin geliştiricisi, yerli oyun stüdyolarımızdan Crania Games yeni oyunu A Way To Be Dead'i duyurdu. Yine Roots of Insanity dünyasında geçecek olan bu oyun, asimetrik, çok oyunculu (4v1) bir korku oyunu olacak.

A Way to be Dead, epilepsi krizleri sonrasında akıl sağlığını büyük oranda kaybetmiş bir doktorun, zombiler tarafından istila edilmiş bir hastanede hayatta kalmaya çalışan bir grup insanı öldürmeye çalışmasını konu alıyor. Crania Games'in belirttiğine göre oyun Roots of Insanity dünyasına farklı açılardan bakmamızı da sağlayacak. Oyundaki tüm karakterler, Dr. Riley, hastalar ve hatta zombiler bile Crania Games'in ilk oyunu 'Roots of Insanity' oyununun dünyasına aitler.

Oyunun Steam sayfasındaki özellikleri şu şekilde sıralanıyor:

◆ Önceden tasarlanmış farklı patikalara her maç başında rastgele yolları takip etmemizi sağlayan bir oynanış tecrübesi
◆ 10 karakter ve 3 farklı karakter tipi ile 3 farklı oynanış imkanı
◆ Maçları kazandığın takdirde elde edeceğin Terapi puanlarıyla karakterlerini geliştirebilme
◆ Çeşitli çevre etkileşimleriyle ile rakibinin eşyalarını onun bulamayacağı yerlere saklamak ve stratejik hamlelerle rakibinin işini zorlaştırmak
◆ Hayatta kalanlar olarak birlikte oynamayı gerektiren ve ekip oyununa odaklanmış mekanikler,
◆ Bir maçtaki bütün verileri maçın başında değiştirebilime özelliği, bölümlerde kaç zombi olacak, bulunduğumuz haritadaki ışıkların ne zaman kapanacağı, loot oranları, kaç çıkış olacağı vb.

A Way To Be Dead, Türkiye'ye ve Roots of Insanity oyununa sahip olan oyunculara özel bir fiyatla sunulacak.

YORUMLAR
Atlas Estrella
6 Ocak 2021 19:33

İşte duymak istediğimiz haberler. Bir de Evil Within mertebesinde bir oyun yaptık mıydı, gözlerim kapalı bir şekilde gidebilirim.

Parolamı Unuttum