Yerli Yapım MMOFPS Tactic Force'un Kapalı Betasına Katılmak İster Misiniz?

Tactic Force son derece iddialı

Türkiye'nin en gelişmiş Türk MMOFPS oyunu olmayı hedefleyen Tactic Force'un Kapalı Beta kayıtları devam ediyor. Hes Games tarafından Unreal Engine 4 oyun motoruyla geliştirilen ve içerisinde şansa dayalı kutu/deste/kasa vb. hiçbir eşyanın olmayacağı Türk yapımı Tactic Force’un kapalı beta test kayıtları 28 Şubat 2019’a kadar devam edecek.

Başvuru formunu dolduran herkesin tek tek incelenerek önceden planlanan kriterlere göre sınıflandırılacağı eleme/değerlendirme sürecinden sonra 1.000 kişilik sınırlı katılımcıyla yapılacak kapalı beta Mart ayı içinde başlayacak ve maksimum 5 gün sürecek. Belirli günlerde 17:00 ile 22:00 saatleri arasında yapılacak olan kapalı beta testlerinde katılımcılar, oyunda bulunması muhtemel hataların raporlamalarını oyun içinden anlık olarak yapabilecekken; önerilerini de yine oyuna ait özel Discord sunucusundan bire bir olarak geliştiricilere ulaştırabilecekler. Kapalı Beta sonrasında söz konusu Discord sunucusu tüm kullanıcıların kullanımına sunulacak.

Kapalı Betaya Nasıl Katılınır?

Tactic Force’un kapalı betasına katılma şansı yakalamak için //www.tacticforce.com/ adresinde bulunan formun doldurulması ve telefon doğrulaması yapılması gerekiyor.

Değerlendirme sürecinden başarıyla geçen her kullanıcıyla iletişime geçileceği için formu doldururken verilen bilgilerin doğru olması çok önemliymiş. Burada özellikle de oyunculuk deneyiminizi anlattığınız kısmın önemli olacağını tahmin ediyorum. Ayrıca kapalı beta testi büyük bir gizlilik içinde yapılacak ve testler sırasında görüntü kaydı yapmak ve yayınlamak yasak olacak.

tactic-force-kbt-1

Kapalı Betaya katılmaya hak kazananlara oyuna özel “Semrük” bıçağı ve oyunun tam sürümünde sergileyebilmesi için Kapalı Beta kullanıcısı olduğunu belirten bir arma/amblem verilecek. Kapalı Beta başvurusu yapan, fakat Kapalı Betaya katılma şansı elde edemeyen oyunculara ise tam sürümle birlikte “Pala” hediye edilecek.

Tactic Force’u geliştiren ekibin oyuncularından gelen popüler sorulara ve kapalı beta açıklamalarına yer verdikleri videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Eğer Tactic Force kapalı betasına katılmayı çok istiyorsanız aşağıya bir yorum bırakıverin, kim bilir belki de elimizdeki kapalı beta kodlarından biri sizin olur :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum