Yerli Yapım Pax Romana: Romulus, Erken Erişim Yolunda

Oyun bu haftasonu erken erişime açılacak

Locus Ludus isminde küçük bir oyun stüdyosu tarafından bir seneyi aşkın zamandır geliştirilen Pax Romana: Romulus, Steam'deki Erken Erişim macerasına bu haftasonu, 26 Mayıs Pazar günü başlıyor.

Pax Romana: Romulus, Roma'nın efsanevi kurucuları Romulus ve Remus'un mitolojik hikayesini kendine has bir kurguyla anlatan bir Macera / Rol Yapma Oyunu. Oyunda kendi çiftliğinizi kurup, evlerinizi dizayn etmeniz de mümkün olacak.

Locus Ludus, "başkahramanımız Romulus'un başından geçen kimi zaman trajik kimi zaman da komik olaylar oyuncuların vereceği kararlara bağlı olarak değişkenlik gösterebilecek. Antik dünyadaki bu maceramızda karşımıza orijinal karakterlerin yanı sıra mitolojik karakterler de çıkacak. Özellikle tanrıların gözleri bu serüven boyunca kahramanımızın üzerinde olacak. Bir yandan da oyuncular evlerini ve çiftliklerini dizayn edip, geliştirebilecekler" diyor.


Oyun sizin de aşağıda örneklerini görebileceğiniz üzere son derece sevimli grafiklere sahip ve konsepti de oldukça ilgi çekici görünüyor. Türkçe ve İngilizce dil desteğine sahip olacak oyunun fiyatı ise 15 lira olarak belirlenmiş (normal fiyatıysa 9$). Erken erişim sonrasında gelecek güncellemelerle oyunun hikayesi geliştirilmeye devam edecek.

Pax Romana: Romulus'un Steam sayfasına şuradan erişebilirsiniz.

YORUMLAR
guin
23 Mayıs 2019 10:11

romanın kuruluş efsanesi çok ilginç cidden. Tavsiye ederim okumayanlar için.

memoefe
22 Mayıs 2019 21:19

Rpg Maker'da falan yapılmış gibi duruyor oyun.

Parolamı Unuttum