Yılın İlk Nintendo Direct'inde Gösterilen Tüm Oyunlar

Güzel bir Direct oldu

Nintendo dün gece yılın ilk Direct'ini düzenledi ve bu sunum asıl olarak Fire Emblem odaklı olsa da bir çok sürprizle de karşılaştık. Kaçırmış olanlar vardır belki diye de tüm duyuruları ve videoları tek bir haberde toplayalım dedik.

Super Mario Maker

Super Mario Maker nihayet Switch yolunda. Super Mario Maker 2 ismindeki oyun haziran ayında Switch için çıkacak.

Dragon Quest XI

Dragon Quest XI, geçtiğimiz sene PC ve PlayStation 4 için yayınlanmıştı. Oyunun şimdiki adresi ise Switch. Oyunun bu versiyonunda dilerseniz klasik 16-bit görsellere de geçebileceksiniz, tam da Switch'lik oyun yani. Dragon Quest XI, sonbahar aylarında çıkacak.

Fire Emblem: Three Houses

Normalde ilkbaharda çıkması planlanan oyunun çıkış tarihinin biraz ertelendiğini öğrendik Direct'te. Buna göre yeni Fire Emblem oyununu çıkış tarihi 26 Temmuz olarak belirlenmiş. Yayınlanan 5 dakikalık video da çok güzel.

Tetris 99

Artık Fortnite, PUBG ve Apex Legends'ın son derece dişli bir rakibi var! Ayrı olarak haberini de vermiş olduğumuz Tetris 99, tüm Nintendo Online kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuldu.

The Legend of Zelda: Link's Awakening

İşte Direct'te beni en çok heyecanlandıran oyun buydu. Belki bilmiyorsunuzdur ama ben Zelda serisini çok severim, "oyuncuyum" diyen herkesin mutlaka deneyimlemesi gereken bir seridir. Artık el konsolunda mı oynarsınız, emülatör mü kullanırsınız orası size kalmış ama eski Zelda'ları mutlaka denemenizi öneririm. Serinin en iyi oyunlarından biri olan Link's Awakening, A Link Between Worlds stilindeki grafikleriyle Switch'e gelecek bu yıl içinde.

Astral Chain

Bayonetta ve Nier: Automata'nın geliştiricisi Platinum'un yeni oyunu Astral Chain, 30 Ağustos'ta Switch için çıkacak. Videoyu izleyince zaten 'bu oyun kesin Platinum'un işidir' dedirtiyor.

Oninaki

Tokyo RPG Factory, I Am Setsuna ve Lost Sphear'dan sonraki üçüncü oyunuyla karşımızda. Gayet güzel görünen bu aksiyon RYO'nun çıkış tarihi ise yaz ayları olarak belirlenmiş.

BoxBoy

3DS'in sevilen oyunlarından Boxboy serisi de Switch'e geliyor ve bu yeni oyun co-op oynanışı da destekleyecek. Çıkış tarihi ise 26 Nisan.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum